
موادلازم ماکارونی 2/8:
- ماکارونی:1 بسته
- فلفل دلمه:1عدد
- نخود فرنگی:100 گرم
- پیازمتوسط:2عدد
- رب:2 قاشق غذا خوری
- قارچ:200گرم
- گوشت چرخ کرده:300 گرم
- نمک و ادویه کاری:به مقدار لازم
طرز تهیه ماکارونی 2/8 :
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود و رنگش تغییر کند.
بعد از تفت گوشت فلفل دلمه و قارچ خرد شده را هم به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. در آخر رب گوجه را به مواد تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود.
و به همراه یک استکان آب جوش بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن کاملا جذب شود. در مرحله بعد ماکارونی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید .
ته قابلمه مورد نظر تان را چرب کنید و کف آن ته دیگ سیب زمینی بچینید و مقداری از ماکارونی را روی آن بریزید و روی ماکارونی مقداری آز مواد گوشت تفت داده شده بریزید و این لایه را آنقدر تکرار کنید تا تمام شوند.
البته میتوانید ماکارونی و مایه گوشت را قبل ریختن در قابلمه با هم مخلوط کنید و یکجا در قابلمه بریزید و دم دهید.
نکات تکمیلی در مورد ماکارونی 2/8
ماکارونی 2/8 جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ماکارونی 2/8 را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



روز جهانی اسپاگتی و راز نامگذاری این روز
دستور تهیه ماکارونی با مرغ خانگی مرحله به مرحله
10 نکته ویژه برای پخت ماکارونی مجلسی خوشمزه
طرز تهیه مرحله به مرحله ماکارونی خوشمزه
دلایل گرانی ماکارونی و تن ماهی
طرز تهیه “ماکارونی و پنیر”
دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه
طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج