
مواد لازم شامی رشتی
طرز تهیه شامی رشتی
در ابتدا پیاز هایتان را به صورت حلقه حلقه خرد کنید. در ادامه گوشت ها را به صورت قیمه ای تیکه تیکه کرده و در زود پز بریزید .
نخو لپه ای که از قبل خیس کرده و چندین بار نیز آب آن ها را عوض کرده اید را به گوشت ها اضافه کنید.
ادویه هایتان را نیز به گوشت اضافه کرده و مقداری آب بر روی گوشت ها بریزید و زود پز را حدود یک ساعت با فشار زیادی روی شعله قرار بدهید تا کاملا مواد بپزد.
بعد از اینکه گوشت ها پختند مواد درون زود پز را در ظرف دیگری بریزید و با کمک گرفتن از یک گوشکوب مواد را کاملا با یکدیگر له کنید. اگر له کردن با گوشکوب برای شما سخت بود و غذا ساز داشتید می توانید از غذا ساز برای کار استفاده کنید.
در این مرحله 2 عدد تخم مرغ را به همراه کمی نمک به مواد گوشت اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
حال مواد شما برای سرخ شدن حاضر است. درون تابه روغن بریزید و اندازه یک نارنگی خمیر بردارید و درون تابه بریزید سپس آن را به حالت دونات در بیاورید و سرخ کنید.
می توانید این شامی لذیذ را به همراه گوجه فرنگی و یا سبزی سرو کنید.


“کتلت بوقلمون” یا سینه مرغ با روشی خوشمزه
طرز تهیه شامی کباب با رب انار و گردو
دستور پخت کتلت هندی خوشمزه
طرز تهیه “کتلت سیب زمینی”
طرز تهیه “کتلت با جعفری”
طعمی بی نظیر و باورنکردنی از “شامی کباب” + طرز تهیه
طرز تهیه “فلافل با نخود و عدس سبز” به همراه فوت و فن های آن
آموزش کامل درست کردن “شامی با قارچ”