.jpg)
طرز تهیه “ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)” به همراه تاریخچه آن
ادویه Herbs de Provence از گیاهان معطر منطقه پروانس فرانسه است که برای خوش طعم کردن کردن غذاهای گریل شده مانند گوشت ، ماهی و نیز خوش طعم کردن انواع خوراکی ها بکار میرود.
ترکیب آسیاب شده مرزه، رازیانه، آویشن ،اسطخدوس و یکسری گیاهان دیگر به صورت انبوه تحت این نام به فروش میرسد.
ادویه پروانسی را می توانید قبل از پخت و یا در زمان پخت به غذا اضافه کنید.کمی با روغن تفت دهید و برای طعم دار کردن غذا استفاده کنید.
مواد لازم برای ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)
ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)
طرز تهیه ادویه فرانسوی (Herbs de Provence) :
برای تهیه ادویه پروانسی تمام سبزیجات خشک گفته شده در مواد اولیه را با هم مخلوط کرده و در دستگاه آسیاب کن پودر کنید.
نحوه درست کردن ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)
نکات تکمیلی در مورد ادویه فرانسوی (Herbs de Provence)
ادویه فرانسوی (Herbs de Provence) جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .