
مواد لازم استیک با سس بالزامیک
- روغن زیتون:1 قاشق غذاخوری
- گوشت راسته یا فیله گوساله: 4 قطعه 600 گرمی
- نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
- سرکه بالزامیک:نصف پیمانه
- سس خردل:¼ پیمانه
طرز تهیه استیک با سس بالزامیک
ابتدا فیله گوسفند را به 4 قسمت مساوی برش زده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و یک قاشق روغن زیتون بریزید.
تکه های گوشت را داخل تابه بریزید و خوب سرخ کنید.
تابه دیگری را همزمان روی حرارت قرار داده و سرکه را بریزید و اجازه دهید 3 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
شعله را خاموش کرده و خردل را بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
استیک های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و سس را روی آن بریزید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد استیک با سس بالزامیک
استیک با سس بالزامیک جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
استیک با سس بالزامیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



چرا شرقی ها با چاپ استیک غذا می خورند؟
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”
10 اشتباه که هنگام طبخ استیک انجام می دهید
طرز تهیه استیک مزه دار شده با پیازچه
طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز
طرز تهیه کارنه آسادا (Carne Asada)
طرز تهیه “استیک با چاشنی سرکه و زیتون”
طرز تهیه استیک مغولی