
طرز تهیه “استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی”
مواد لازم برای استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
- سرکۀ بالزامیک :2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- گوجه فرنگی درشت :2 عدد
- پیاز شیرین بزرگ :یک عدد
- آرد :3 قاشق غذاخوری
- شیر :2 پیمانه
- اسفناج :300 گرم
- جوز هندی :⅛ قاشق چایخوری
- گوشت راستۀ استیکی :4 قطعه
طرز تهیه استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
ابتدا گوشت را به 4 تکه حدودا 200 تا 300 گرمی خرد کرده و آن را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کرده و کنار بگذارید.اسفناج را بعد از پاک کردن بشویید و بگذارید خوب خشک شود ، سپس آن را خرد کنید.
گوجه و پیاز را حلقه ای برش زده و داخل یک سینی بچینید، یک کاسه کوچک برداشته و سرکه بالزامیک را با دو قاشق روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کرده و روی پیاز و گوجه های خرد شده بریزید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و با شعله زیاد استیک ها را خوب سرخ و برشته کنید.تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و اسفناج و جوز هندی را تفت دهید تا جایی که نرم شده و بپزد.
داخل تابه دیگری یک قاشق باقی مانده روغن زیتون را بریزید و روی حرارت قرار دهید و پیاز های حلقه شده را تفت دهید. در ادامه 3 قاشق آرد افزوده و بعد از 30 ثانیه تفت دادن شیر را کم کم افزوده و هم بزنید.
استیک سرخ شده را در بشقاب سرو قرار داده و اسفناج پخته شده را کنار آن قرار دهید و با مخلوط پیاز و گوجه های مزه دار شده میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



چرا شرقی ها با چاپ استیک غذا می خورند؟
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”
10 اشتباه که هنگام طبخ استیک انجام می دهید
طرز تهیه استیک مزه دار شده با پیازچه
طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز
طرز تهیه کارنه آسادا (Carne Asada)
طرز تهیه “استیک با چاشنی سرکه و زیتون”
طرز تهیه استیک مغولی