
روش پخت کامل “استیک راتاتویی با برنج زعفرانی”
مواد لازم استیک راتاتویی با برنج زعفرانی
برای راتاتویی
- رب گوجه فرنگی :700 گرم
- سیر :2-4 حبه
- فیله ماهی ساردین :2 عدد
- فلفل دلمه ای رنگی :2 عدد
- کدو سبز :1 عدد
- بادمجان :1 عدد کوچک
- پیاز قرمز:1 عدد
- ریحان تازه:½ دسته
- ماست کم چرب :1 قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک:1 قاشق غذاخوری
- سس هریسا :1 قاشق چای خوری
برای برنج
- برنج ایرانی مرغوب :300 گرم
- لیمو ترش :½ عدد
- زعفران : مقداری
برای استیک
- گوشت راسته:500 گرم (2 عدد)
- لیمو ترش :½ عدد
- جعفری تازه :½ دسته
- روغن زیتون خالص :1 قاشق غذاخوری
- سس خردل دیژون:1 قاشق چای خوری
- پودر پاپریکای شیرین :1 قاشق چای خوری
طرز تهیه استیک راتاتویی با برنج زعفرانی
ابتدا برنج را شسته و به مقدار لازم آب روی آن بریزید و به همراه کمی نمک، آبلیمو و زعفران روی حرارت قرار داده و به صورت کته بپزید.
در این فاصله کدو و بادمجان را پوست گرفته و بعد از خرد کردن داخل تابه ای سرخ نمایید.
در همین حین تابه دیگری روی حرارت قرار داده و روغن ماهی را بریزید، سپس یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، در ادامه سیر و فلفل دلمه ای را افزوده و تفت دهید.
سس هریسا و ماهی ساردین را افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید، سپس رب گوجه و سرکه بالزامیک را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط نمایید
در ادامه بادمجان و کدوی سرخ شده را اضافه کرده و بگذارید مواد با حرارت کم بپزد. در این فاصله استیک را به روش زیر آماده کنید.
استیک را با نمک، روغن زیتون و پاپریکا مزه دار کرده و گریل کنید، هر دو طرف استیک را بخوبی گریل کرده و بپزید.
زمانی که استیک در حال گریل شدن است ، سس خردل، روغن زیتون، نمک، فلفل، جعفری خرد شده و آب لیمو را در کاسه ای بریزید و خوب مخلوط نمایید.
استیک های گریل شده را ابتدا در سس بالا بخوابانید و سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و برش بزنید.
راتاتویی را در ظرف دیگری بکشید و یک قاشق ماست روی آن بریزید و چند برگ ریحان قرار دهید.
برنج زعفرانی را در دیس پذیرایی بکشید و به همراه راتاتویی و استیک میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد استیک راتاتویی با برنج زعفرانی
استیک راتاتویی با برنج زعفرانی جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
استیک راتاتویی با برنج زعفرانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



چرا شرقی ها با چاپ استیک غذا می خورند؟
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”
10 اشتباه که هنگام طبخ استیک انجام می دهید
طرز تهیه استیک مزه دار شده با پیازچه
طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز
طرز تهیه کارنه آسادا (Carne Asada)
طرز تهیه “استیک با چاشنی سرکه و زیتون”
طرز تهیه استیک مغولی