
مواد لازم برای استیک فیله گوساله
- فیله گوساله :200 گرم
- پیاز :یک عدد
- سویا سس و فلفل سیاه نیم کوب :از هر کدام یک قاشق سوپخوری
- روغن زیتون و خامه :از هر کدام 100 گرم
- فلفل قرمز درشت :2 عدد
- فلفل قرمز پودری :یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه استیک فیله گوساله
ابتدا فیله گوشت گوساله را به دو تکه برش زده و داخل یک پلاستیک قرار دهید و کمی بکوبید تا پهن و نازک شود.
سپس گوشت را با فلفل سیاه ، سس سویا و کمی روغن زیتون مزه دار کرده و برای دو تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از سپری شدن زمان ذکر شده گوشت را از یخچال خارج کرده و با روغن زیتون بخوبی سرخ کرده و اجازه دهید بپزد.
گوشت ها را بعد از سرخ شدن از تابه خارج کرده و فلفل قرمز را خرد کرده و داخل همان روغن کمی تفت دهید.
سپس خامه و پودر فلفل قرمز را افزوده و هم بزنید تا یکدست شود، بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد آن را روی گوشت سرخ شده بریزید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد استیک فیله گوساله
استیک فیله گوساله جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
استیک فیله گوساله را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .



چرا شرقی ها با چاپ استیک غذا می خورند؟
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”
10 اشتباه که هنگام طبخ استیک انجام می دهید
طرز تهیه استیک مزه دار شده با پیازچه
طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز
طرز تهیه کارنه آسادا (Carne Asada)
طرز تهیه “استیک با چاشنی سرکه و زیتون”
طرز تهیه استیک مغولی