
مواد لازم برای استیک فیله گوساله
- فیله گوساله:(به ازای هرنفر 200گرم)
- پودرپیاز
- رزماری
- پودرآویشن
- سرکه برنج یا سرکه سیب
- سیر
- روغن زیتون و سس مخصوص
طرز تهیه استیک فیله گوساله
ابتدا کاسه ای بردارید و پودر پیاز ، سرکه برنج یا سیب ، سیر ، روغن زیتون ، پودر رزماری و پودر آویشن را با هم مخلوط کرده گوشت را اضافه نمایید.
در کاسه را با لایه ای از سلفون بپوشانید و برای 8 ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از سپری شدن زمان ذکر شده ، گوشت را از داخل مواد خارج کرده و گریل کنید.
استیک را در ظرف مورد نظر بکشید و با سس مخصوص سرو نمایید.
گوشت قرمز به زمان بیشتری برای مزه گرفتن از مواد ترکیبی نیاز دارد به همین دلیل باید استیک گوساله را بین 6 تا 8 ساعت در مخلوط پودرپیاز، پودررزماری، پودرآویشن، سرکه برنج یا سیب، سیر و روغن زیتون بخوابانیم.
نکات تکمیلی در مورد استیک فیله
استیک فیله جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
استیک فیله را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .



چرا شرقی ها با چاپ استیک غذا می خورند؟
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”
10 اشتباه که هنگام طبخ استیک انجام می دهید
طرز تهیه استیک مزه دار شده با پیازچه
طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز
طرز تهیه کارنه آسادا (Carne Asada)
طرز تهیه “استیک با چاشنی سرکه و زیتون”
طرز تهیه استیک مغولی