
طرز تهیه “استیک ماهی تن” با سس تارتار و زیره به ساده ترین روش
مواد لازم برای استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره
طرز تهیه استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره
ابتدا ماهی تن را به چهار تکه با قطر 2 سانتی متر ببرید، برای درست کردن این غذا حتما از ماهی تن بدون استخوان استفاده نمایید.
ماهی را بعد از شستشو خوب خشک کرده و در یک ظرف پیرکس بچینید.
دو حبه سیر را له کرده و با روغن ، زیره ، آبلیمو و فلفل مخلوط کرده و روی ماهی بریزید ، ماهی را خوب زیر و رو کنید تا سس به خوردش برود.
سپس روی ظرف را با یک تکه سلفون بپوشانید و برای یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
در این فاصله سس تارتار را درست کنید، برای این کار:
یک سوم فنجان سس مایونز را با یک ق م خردل ، دو ق غ چاشنی انبه خرد شده ، یک ق م آب لیمو و یک ق م زیره تفت داده شده مخلوط کنید و در یک شیشه در دار بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
بعد از اینکه سس را آماده نمودید منقل و یا کباب پز را آماده نمایید.
طوری کباب پز را چرب کرده و ماهی را از داخل سس بیرون آورده و داخل طوری قرار دهید و خوب کباب کنید.
زمانی که ماهی بخوبی پخت و برشته شد آن را در ظرف سرو قرارداده و با سس تارتار و زیره میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد استیک ماهی تن
استیک ماهی تن جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
استیک ماهی تن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



چرا شرقی ها با چاپ استیک غذا می خورند؟
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”
10 اشتباه که هنگام طبخ استیک انجام می دهید
طرز تهیه استیک مزه دار شده با پیازچه
طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز
طرز تهیه کارنه آسادا (Carne Asada)
طرز تهیه “استیک با چاشنی سرکه و زیتون”
طرز تهیه استیک مغولی