
طرز تهیه استیک گوشت گوساله با سس وسترشایر بسیار لذیذ و دلچسب
مواد لازم برای استیک گوشت گوساله
- روغن زیتون :½ پیمانه
- سرکه:¼ پیمانه
- سیر له شده :2 حبه
- خردل:4 قاشق چایخوری
- سس ورسسترشایر :یک قاشق غذاخوری
- گوشت راسته گوساله :700 گرم
- موسیر چهار قاچ شده:5 عدد متوسط
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه استیک گوشت گوساله:
ابتدا گوشت را با مخلوطی از سیر له شده ، سس ورسترشایر ، خردل ، سرکه و نیمی از روغن زیتون مزه دار کرده و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ترد شده و طعم بگیرد.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و دو تا سه قاشق روغن بریزید تا داغ شود ، سپس استیک مزه دار شده را به خوبی سرخ کرده و بپزید.
در این فاصله تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و موسیر ها را با باقی مانده روغن تفت دهید تا سرخ شود.
سپس نمک و فلفل را اندازه کرده و کمی آب بریزید و اجازه دهید بجوشد و غلیظ شود.
حالا استیک سرخ شده را در بشقاب سرو قرار داده و برش بزنید ، سپس سس موسیر را روی آن بریزید و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد استيك گوشت گوساله
استيك گوشت گوساله جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 20دقیقه میباشد .
استيك گوشت گوساله را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



چرا شرقی ها با چاپ استیک غذا می خورند؟
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”
10 اشتباه که هنگام طبخ استیک انجام می دهید
طرز تهیه استیک مزه دار شده با پیازچه
طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز
طرز تهیه کارنه آسادا (Carne Asada)
طرز تهیه “استیک با چاشنی سرکه و زیتون”
طرز تهیه استیک مغولی