
مواد لازم برای بال ترش
- بال مرغ :10 عدد
 - رب انار ترش و شیرین :از هر کدام دو قاشق غذاخوری
 - نمک :به مقدار لازم
 - روغن برای سرخ کردن :به مقدار لازم
 - پیاز :یک عدد
 
طرز تهیه بال ترش
بال مرغ تمیز شده را را به همراه مقداری آب و نمک داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
سپس داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و بال های آبپز شده را داخل آن سرخ کنید. بالهای سرخ شده را کنار بگذارید و داخل روغن ، پیاز را تفت دهید.
در حین تفت پیاز ،رب انار ترش و شیرین را با کمی آب و یا آب مرغ مخلوط کنید تا رقیق شوند. سپس آن را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه که خامی رب گرفته شد. آن را روی بالهای سرخ شده بریزید و بعد از چند دقیقه که سس به خورد بالها رفت آن را سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد بال ترش
بال ترش جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
بال ترش را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .



آموزش درست کردن “سالاد ریتا” هندی
طرز تهیه “پوره ماهی” دودی
طرز تهیه “قارچ کبابی”
طرز تهیه “سیب زمینی” لیموئی با عطر بی نظیر
طرز تهیه “بتاتاحاره” خوشمزه برای پیش غذا
طرز تهیه “گواکامول” کدو حلوایی
طرز تهیه “اردور سبزیجات” خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه “سبزیجات سوخاری”