
سرو بال و کتف مرغ طلایی در رستوران نیویورک + تصاویر
کد مطلب : 69024زمان مطالعه : 1 دقیقه
یک رستوران در نیویورک به روش بسیار جالی غذا سرو می شود به طوری که بال و کتف مرغ آنها با لایه طلا پوشانده شده است.
سرو بال مرغ با لایه طلا
بال و کتف مرغ اکثرا به عنوان مواد غذایی لذیذ شناخته می شوند و اما در رستوران ها طرفداران زیادی ندارند چرا که ممکن است باعث کثیف شدن دست ها شوند .اما با این وجود ،یک رستوران در نیویورک برای مهمانان خود کتف و بال مرغ را که با استفاده از لایه نازک طلا پوشانده شده اند را ارائه می دهند.
طرز تهیه کتف و بال های این رستوران با طرز تهیه عادی متفاوت است چرا که ابتدا این بال ها و کتف ها در کره نارگیل خیسانده می شوند و سپس در یک ماده مخصوص به مدت 24 ساعت قرار می گیرند و در نهایت توسط آشپز ماهر سرخ می شوند و با استفاده از ورق نازکی از طلا دور آن ها را می پوشانند.
به گفته The Ainsworth ،قیمت های این رستوران بدین گونه است :
10 بال 30 دلار
20 بال 60 دلار
50 بال به همراه نوشیدنی 1000 دلار
به گفته صاحب این رستوران، قرار است شعبه های دیگری از این رستوران در اقسام نقاط جهان افتتاح شوند.