
کیک “براونی فندقی” بدون آرد را چگونه درست کنیم؟
مواد لازم براونی فندقی بدون آرد
کیک براونی فندقی
طرز تهیه براونی فندقی بدون آرد
ابتدا مغز فندق ها را تفت داده و سپس پوست آن ها را بگیرید و داخل غذاساز بریزید تا پودر شود، سپس پودر کاکائو را افزوده و دستگاه را مجدد روشن کنید تا با هم مخلوط شوند.
در ادامه کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود در این میان مرتب هم بزنید تا نسوزد.
بعد از اینکه شکلات و کره بخوبی آب شده و با هم ترکیب شدند آن را کنار بگذارید و اجازه دهید تا از حرارت بیافتد.
سه عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب بزنید تا سفت شده و حالت ابری پیدا کند طوری که اگر ظرف را برگردانید سفیده بیرون نریزد،
در این مرحله 2 قاشق شکر را به سفیده ها اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
در مرحله بعد 6 زرده تخم مرغ را در کاسه ای هم بزنید تا باز شود سپس شیره انگور و وانیل را افزوده و مخلوط شکلات را هم بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شود.
در ادامه سفیده تخم مرغ را افزوده و با کمک لیسک مواد را به آرامی مخلوط کنید، در نهایت مخلوط پودر فندق و پودر کاکائو را کم کم به مواد افزوده و در حدی که مخلوط شوند هم بزنید.
قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب نمایید سپس خمیر را داخل قالب بریزید و برای 45 تا 50 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید.
بعد از این مدت زمان براونی ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود سپس آن را از قالب خارج نموده و با یک چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید.
خامه زده شده را داخل قیف بریزید و روی براونی ها را با خامه تزیین کنید و در نهایت یک عدد توت فرنگی روی آن قرار دهید.
اگر خامه دوست ندارید میتوانید مقداری شکلات آب کرده و روی براونی ها بریزید و کمی فندق خرد شده روی آن بپاشید.
تهیه کیک براونی فندقی خانگی
نکات تکمیلی در مورد براونی فندقی
براونی فندقی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
براونی فندقی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .