
مواد لازم برنج قهوه ای
برنج قهوهای 1 پیمانه
نمک به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه برنج قهوه ای
برنج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و حدود 2 پیمانه (¾1 پیمانه) سرخالی به ازای هر یک پیمانه برنج قهوه ای آب اضافه کنید.
روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
سپس در ظرف را گذاشته و حرارت را خیلی کم کنید و بگذارید برای 45 دقیقه روی حرارت کم بپزد.
پس از 45 دقیقه در ظرف را باز نکنید؛ فقط شعله را خاموش کنید.
بگذارید قابلمه برنج به مدت 10 دقیقه در همان شرایط قبلی باقی بماند. به این صورت برنج شما آماده است.
نکات تکمیلی در مورد برنج قهوه ای
برنج قهوه ای جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
برنج قهوه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .



دستور تهیه ساندویچ رست بیف رستورانی + سس قارچ
طرز تهیه “فلافل هویج” با سس کنجد
گرانترین غذاهای دنیا یا قیمت های باورنکردنی
طرز تهیه “همبرگر” خانگی سالم و با طعمی دوست داشتنی
طرز تهیه “نان شکم پر” خوشمزه و متفاوت
پیراشکی گوشت : روش درست کردن با سیب زمینی
طرز تهیه “مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی”
طرز تهیه “مرغ مارپیچی” ؛ سالادی خوشمزه و دلچسپ