
مواد لازم برای بروسکتای بادمجان
- بادمجان :2 عدد بزرگ
 - نان باگت :4 تکه بزرگ
 - سیر:2 حبه
 - نعنا تازه خردشده :3 قاشق غذاخوری
 - روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
 - سرکه سفید:1 قاشق غذاخوری
 - نمک و فلفل :به مقدار لازم
 
طرز تهیه بروسکتای بادمجان
بادمجانها را با پوست بشوریید و از وسط نصف کنید. سپس با یک چاقوی تیز روی قسمت برش خورده به صورت ضربدری خط بیندازید و با قلمو قسمت برش خورده را به روغن زیتون آغشته کنید.
تابهای را داغ کنید و داخلش راکمی چرب کنید. سپس بادمجان ها را بر روی حرارت متوسط ،تقریبا تا 20 دقیقه کاملاً کبابی کنید تا خوب نرم شود.
داخل کاسهای ، نعنای خرد شده را با سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید و هم بزنید.
پوست بادمجانهای پخته شده را به کمک یک قاشق به صورت راه راه بکنید یعنی یک قسمت آن پوست داشته باشد و یک قسمت دیگر پوست نداشته باشد.
سپس آنها را به صورت درشت خرد کنید و در ظرف نعنا و سرکه بریزید و خوب هم بزنید.
نانها را به صورت اریب ببرید و برای چند دقیقه داخل فر یا تابه تُست کنید. مخلوط بادمجان را روی نان های تست شده بریزید و سرو کنید..
نکات تکمیلی در مورد بروسکتا بادمجان
بروسکتا بادمجان جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
بروسکتا بادمجان را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



آموزش درست کردن “سالاد ریتا” هندی
طرز تهیه “پوره ماهی” دودی
طرز تهیه “قارچ کبابی”
طرز تهیه “سیب زمینی” لیموئی با عطر بی نظیر
طرز تهیه “بتاتاحاره” خوشمزه برای پیش غذا
طرز تهیه “گواکامول” کدو حلوایی
طرز تهیه “اردور سبزیجات” خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه “سبزیجات سوخاری”