
مواد لازم برای بروسکتا قارچ
- قارچ ورقه شده :2 پیمانه
- نان تست :4 ورقه
- سیر :1 حبه
- روغن زیتون بکر :3 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه و خردشده :1 قاشق غذاخوری
- نمک:½ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه :¼ قاشق غذاخوری
طرز تهیه بروسکتا قارچ
سیر را پس از پوست کندن به دو نیم تقسیم کنید. تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را داخل آن بریزید تا گرم شود.
سپس قارچ های ورقه شده را به تابه اضافه کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید. در این حین برش های نان را تست کنید تا هر دو طرف آنها طلایی شود.
یکی از دو نیم سیر را روی نان ها بمالید و نیز روی نان ها را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون آغشته کنید. یک قاشق دیگر روغن زیتون را با نمک، فلفل و جعفری خرد شده به قارچ اضافه کنید.
سپس روی هر یک از نان ها به یک اندازه از مخلوط قارچ بریزید و سریع سرو کنید.
بروسکتا قارچ
نکات تکمیلی در مورد بروسکتا قارچ
بروسکتا قارچ جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
بروسکتا قارچ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



خواصی که قارچ صدفی را دوست داشتنی تر می کند
روش نگهداری قارچ از یک هفته تا یک سال
“سس قارچ” را با این روش در خانه درست کنید!
قارچ گانودرما ؛ ناشناخته ای با دنیایی از فایده
روش نگهداری طولانی مدت قارچ در یخچال و فریزر + آموزش
کشف 6 میلیارد قارچ قاچاق در استان گلستان
خواص قارچ و فواید آن برای سلامت ، زیبایی و لاغری
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”