
برای تهیه “بروسکتای مرغ” باید نان باگت را به صورت ورقه های یک سانتی برش بزنید. اگر برش ها مورب باشند زیباتر می شود...
مواد لازم برای بروسکتای مرغ
- نان باگت :2 عدد
 - گوجه فرنگی گیلاسی :2 پیمانه
 - ریحان :یک بسته
 - پنیر :به میزان لازم
 - سیر :یک حبه
 - روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
 - سینه مرغ :4 عدد
 
پخت بروسکتای مرغ
طرز تهیه بروسکتا ی مرغ
ابتدا نان های باگت را به صورت ورقه های یک سانتی متری و مورب برش بزنید. بعد دو طرف نان ها را روغن زیتون بمالید و داخل گریل یا تابه تست کنید .
داخل تابه ای سیر را به همراه کمی روغن تفت دهید. و بعد از اینکه از روی حرارت برداشتید و کمی خنک شد با گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.
سینه مرغ را هم به نمک و فلفل آغشته کنید و با مقداری کره گریل کنید.سپس همه مواد را در بشقاب کنار هم قرار دهید.
بروسکتای مرغ
نکات تکمیلی در مورد بروسکتای مرغ
بروسکتای مرغ جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
بروسکتای مرغ را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



طرز تهیه “قورمه مرغ هندی” خوشمزه 
طرز تهیه مرغ برشته مراکشی بسیار خوشمزه
طرز تهیه کوبه مرغ خوشمزه خانگی
طرز تهیه “مرغ دودی” خوشمزه
خرید مرغ سالم با نکاتی که میخوانید
تمام بوی بد بوقلمون را با نمک بگیرید
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ در سریع ترین زمان
اشتباهات رایج در پخت مرغ خانگی که اکثرا نمی دانند