
بستنی ژاپنی که آب نمیشود
روزهای گرم تابستان است و همه برای خنک شدن دوست دارند یک چیز خنک بخورند و اغلب بستنی را انتخاب می کنند اما مشکلی که بستنی ها دارند این است که آن ها آب می شوند.
محققان ژاپنی نوعی بستنی اختراع کرده اند که حتی در گرم ترین روزهای تابستان هم در مدت 4 ساعت آب نمی شود! آن ها برای این مشکل، یک راه حل صد در صد طبیعی یافته و با استفاده از ماده پلی فنول موجود در توت فرنگی، عمر بستنی ها را در گرما بیشتر کرده اند. این ماده پیشتر در صنعت شیرینی پزی استفاده می شد اما محققان ژاپنی متوجه کاربرد آن در بستنی سازی شدند.
توماهیسا اوتا، استاد دانشگاه کانازاوادا و محقق ارشد این تحقیق، می گوید:«قابلیت حفظ شکل بستنی به دلیل عصاره ای از توت فرنگی است که «پلی فنول مایع» نامیده می شود».
او در این باره می افزاید:«پلی فنول مایع دارای ویژگی هایی است که اجازه نمی دهد آب و روغن از هم جدا شوند بنابراین بستنی حاوی این ماده شکل اولیه خود را برای مدت طولانی تری حفظ می کند».


حیواناتی که اصلا شبیه بچه هاشون نیستن!
بستنی و نکات بهداشتی
کفشی که برای رانندگی اصلا مناسب نیست
طرز تهیه بستنی با دانه های قهوه
چه نوع بستنی را نباید خورد؟
کفش هایی که برای سلامت بدن اصلا مناسب نیستند!
بستنی های معروف جهان + تصاویر
گرانترین بستنی زعفرانی با طلای 24 عیار + عکس