
مواد لازم برای تست قارچ و سیر
- سیر:2 حبه
 - قارچ :350 گرم
 - کره مارگارین :6 قاشق سوپ خوری
 - نان فرانسوی بزرگ :یک عدد
 - جعفری تازه :چند ساقه
 - نمک و فلفل :به میزان لازم
 
درست کردن تست قارچ و سیر
طرز تهیه تست قارچ و سیر
سیرها را بعد از پوست کندن ،رنده کنید.قارچ ها را درشت برش بزنید.
نان فرانسوی را هم به صورت اریب حلقه حلقه کنید.جعفری ها را خرد کنید.
بعد از آماده سازی مواد اولیه تابه ای را روی حرارت قرار دهید وکره مارگارین را داخل آن بریزید تا ذوب شود.
سپس سیر را به روغن اضافه کنید و 30 ثانیه ای تفت دهید.
بعد قارچ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر حرارت دهید.در آخر جعفری خرد شده را اضافه کنید و با نمک و فلفل مواد را مزه دار کنید.
برش های نان فرانسوی را داخل یک تابه دیگر و یا روی سینی میله ای فر قرار دهید و حدود 2 تا 3دقیقه حرارت دهید تا تست شوند.
سپس برش های نان را در سینی یا دیس مورد نظرتان بچینید و مخلوط قارچ و سیر را روی نان ها بریزید و سرو کنید.
تست قارچ و سیر
نکات تکمیلی در مورد تست قارچ و سیر
تست قارچ و سیر جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
تست قارچ و سیر را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



خواصی که قارچ صدفی را دوست داشتنی تر می کند
روش نگهداری قارچ از یک هفته تا یک سال 
“سس قارچ” را با این روش در خانه درست کنید!
قارچ گانودرما ؛ ناشناخته ای با دنیایی از فایده 
روش نگهداری طولانی مدت قارچ در یخچال و فریزر + آموزش
کشف 6 میلیارد قارچ قاچاق در استان گلستان
خواص قارچ و فواید آن برای سلامت ، زیبایی و لاغری
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”