
مواد لازم برای ته چین گوجه و بادمجان
- برنج: 2 استکان
- ماست:200 گرم
- تخم مرغ:1 عدد
- زعفران حل شده: یک قاشق غذاخوری
- بادمجان: 3 عدد
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- پیازداغ:یک قاشق غذاخوری
- نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
- روغن و کره: به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین گوجه و بادمجان
ابتدا برنج را بشویید و در آب و نمک خیس دهید.
بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و به مدت یک ساعت در آب و نمک خیس دهید بعد زیر آب سرد بشوید و در صافی بریزید تا نمک اضافه آن گرفته شود.
بعد از خشک کردن بادمجان ها ، آنها را در روغن سرخ کنید. سپس در کف قابلمه ای بچینید .گوجه فرنگی ها را ریز کرده و به همراه پیاز داغ ، مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه روی بادمجانها بریزد و یک لیوان آب هم داخل قابلمه بریزید
و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بادمجانها بپزد.بعد از پخته شدن بادمجانها ، آنها را با گوشت کوب ، له کنید.مواد نباید آب داشته باشند و اگر آبی ته قابلمه ماند روی حرارت قرار دهید تا آبش تبخیر شود.
برنج خیس داده شده را بجوشانید و آبکش کنید .سعی کنید مغز برنج دانه تر باشد.در ظرفی ماست را به همراه تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید و به برنج آبکش شده اضافه کنید.
تابه ای مناسب انتخاب کنید و مقداری کره داخلش بریزید تا ذوب شود. بعد نصف مخلوط ماست و برنج را داخل تابه بریزید و روی آن را صاف کنید. بعد مخلوط گوجه و بادمجان را روی برنج بریزید و روی تمام سطح برنج پهن کنید .
سپس بقیه مخلوط برنج را روی آن بریزید و در تابه را ببندید تا با حرارت ملایم ته چین به آرامی حدود 45 دقیقه بپزد.
نکات تکمیلی در مورد ته چین گوجه و بادمجان
ته چین گوجه و بادمجان جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
ته چین گوجه و بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .