
این توپ های خوشمزه پنیری را می توانید به عنوان پیش غذا یا اسنک سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
مواد لازم برای توپ پنیری
پنیر خامه ای :225 گرم
بلوچیز خرد شده :225 گرم
کره آب شده :1/4 پیمانه
زیتون رسیده و خرد شده :2/3 پیمانه
موسیر تازه رنده شده :یک قاشق غذاخوری
گردو یا بادام بوداده و خرد شده :1/3 پیمانه
طرز تهیه توپ پنیری
1. در کاسه، پنیر خامه ای، کره و بلوچیز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. آنها را با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. زیتون و موسیر را اضافه کنید. روی آنها را بپوشانید و 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید. 
3. سپس آنها را در دست توپی کنید و در مخلوط مواد بغلتانید. دور آنها را کیسه پلاستیکی بکشید و در یخچال نگهداری کنید. 15 دقیقه پیش از سرو از یخچال خارج، با جعفری تزئین و با کراکر سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد توپ پنیری
توپ پنیری جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
توپ پنیری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



آموزش درست کردن “سالاد ریتا” هندی
طرز تهیه “پوره ماهی” دودی
طرز تهیه “قارچ کبابی”
طرز تهیه “سیب زمینی” لیموئی با عطر بی نظیر
طرز تهیه “بتاتاحاره” خوشمزه برای پیش غذا
طرز تهیه “گواکامول” کدو حلوایی
طرز تهیه “اردور سبزیجات” خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه “سبزیجات سوخاری”