
طرز تهیه “جوجه با پاستینا” به سبک ایتالیایی بسیار اشتها آور
مواد لازم جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی
- پاستای پاستینا :1 پیمانه
- پنیر موزارلای رنده شده:1 پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده: ¼ پیمانه
- سینه مرغ مربعی خرد شده:نصف پیمانه (مربع های 2.5 سانتی)
- پیاز ریز خرد شده:½ پیاز کوچک
- سیر رنده شده :به میزان دلخواه
- گوجه فرنگی خرد شده: نیم کیلو
- برگ تازه جعفری، خرد شده : ¼ پیمانه
- خرده نان:¼ پیمانه
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه خرد شده تازه:¼ قاشق چایخوری
- نمک : ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه جوجه با پاستینا به سبک ایتالیایی
ابتدا پاستا را در آب در حال جوش بریزید و کمی نمک افزوده و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.
سینه مرغ را خرد کرده و با روغن زیتون خوب سرخ کنید ، سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و با مرغ تفت دهید تا سرخ شوند.
در ادامه گوجه ها را خرد کرده و به تابه بیافزایید و نمک و فلفل را اندازه کنید، بعد از اینکه گوجه کمی نرم شد پاستا ، جعفری و پنیر موزارلا را هم به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.
قالب را چرب کرده و مخلوط مرغ را داخل آن بریزید ، در آخر پنیر پارمزان و خرده نان را افزوده و قالب را برای نیم ساعت در فری که با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید.
زمانی که پنیر روی پاستا طلایی شد آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود ، سپس برش زده و در ظرف مورد نظر سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد جوجه با پاستینا
جوجه با پاستینا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
جوجه با پاستینا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


روز جهانی اسپاگتی و راز نامگذاری این روز
دستور تهیه ماکارونی با مرغ خانگی مرحله به مرحله
10 نکته ویژه برای پخت ماکارونی مجلسی خوشمزه
طرز تهیه مرحله به مرحله ماکارونی خوشمزه
دلایل گرانی ماکارونی و تن ماهی
طرز تهیه “ماکارونی و پنیر”
دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه
طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج