
طرز تهیه “جوجه ترش” تابه ای
در تابه جوجه ترش درست کنید + طرز تهیه
جوجه ترش طعم بخصوصی دارد که شاید به جرات بتوان گفت برای برخی افراد طعمی خوشمزه تر از کباب های معمولی ( مانند کباب کوبیده ، جوجه کباب ) دارد ، ما را همراهی کنید تا در ادامه این جوجه ترش درست کردن در تابه را به شما آموزش دهیم ، امیدوارم استفاده بفرمایید :
مواد لازم برای جوجه ترش تابه ای :
- سینه مرغ :دو عدد
- پیاز :یک عدد
- فلفل دلمه ای :یک عدد
- روغن زیتون :دو قاشق غذاخوری
- آب لیمو :دو قاشق غذاخوری
- گردو :200 گرم
- گشنیز و نعنا :100 گرم
- سیر :دو حبه
- آب نارنج :سه قاشق غذاخوری
- روغن سرخ کردنی و زعفران :به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
طرز تهیه جوجه ترش تابه ای :
ابتدا سینه مرغ را به اندازه قوطی کبریت برش بزنید و با پیاز ، سیر ، فلفل دلمه ای ، نمک ، فلفل و زردچوبه ، مقداری زعفران ،روغن زیتون و آب لیمو کاملا آغشته کنید تا مزه دار شوند.
سپس در ظرف را ببندید و آن را حدودا 6 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از اینکه جوجه ها طعم دار شدند آنها را به سیخ چوبی بزنید.
نکته :
برای این که جوجه ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ ها را به روغن مایع آغشته کنیم.
نکات تکمیلی در مورد جوجه ترش
جوجه ترش جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
جوجه ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .