
مواد لازم برای حلوای آلبالوی خوش رنگ
- آرد سفید شیرینی پزی:200 گرم
- آرد سنگک:40 گرم
- آب:350 میلی لیتر
- شکر:300 گرم
- مارگارین:225 گرم
- روغن مایع:80 میلی لیتر
- آلبالو بدون هسته:300 گرم
- جوهرلیمو:1 قاشق چای خوری
- رنگ آلبالویی:چند قطره
- شربت آلبالو:200 میلی لیتر
طرز تهیه حلوای آلبالوی خوش رنگ:
برای درست کردن این حلوای خوش رنگ ابتدا آلبالو ها را بشویید و هسته آن را خارج کنید ،
قابلمه ای را بردارید آب و شکر را در آن مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید زمانی که جوشید و دانه های شکر حل شد شربت ، آلبالو ، و جوهر نمک را اضافه کنید
حرارت را کم کنید و اجازه دهید شربت غلیظ شده و به قوام برسد.
در این فاصله آرد سفید را در تابه ای تفت دهید تا خامی آن گرفته شود ، حالا آرد سنگک را در تابه دیگری تفت دهید تا برشته شود.
هر دو آرد را الک کرده و کنار بگذارید.
کره را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود ،
آردهای تفت داده شده و الک کرده را داخل تابه بریزید و هم بزنید ، روغن مایع را اضافه کنید و آرد را خوب تفت دهید تا بوی آن بلند شود و بوی خامی ندهد.
شربت آماده شده را هم بزنید و داخل مواد داخل تابه بریزید این کار را به آرامی انجام دهید ، مواد حلوا را کمی تفت داده و از روی حرارت بردارید.
حلوا را داخل قالب های مورد نظر بریزید و اجازه دهید خنک شود ،
بعد از اینکه حلوا خنک شد آن را از داخل قالب درآورید و در ظرف پذیرایی بچینید و با چند عدد آلبالو تزیین کرده برای مهمان هایتان سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد حلوای آلبالو
حلوای آلبالو جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
حلوای آلبالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .