
طرز تهیه “دنده کباب” آرام پز به همراه سس لذیذ باربیکیو
مواد لازم برای دنده کباب آرام پز
- گوشت گوساله (گوشت دنده با استخوان) :900 گرم
- سس باربیکیو :نیم کیلو
طرز تهیه دنده کباب آرام پز
ابتدا گوشت را داخل آرام پز قرار داده و سس باربیکیو را روی آن بریزید و برای 6 تا 8 ساعت آن را بپزید.
بعد از سپری شدن این مدت زمان ، گوشت را از آرام پز خارج کرده و داخل یک فویل بپیچید.
منقل را روشن کرده و یک توری روی آن قرار داده و گوشت را روی توری بگذارید و چند دقیقه بپزید تا گوشت گریل شود.
سپس آن را از فویل خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو نمایید.
مواد لازم برای سس باربیکیو :
- رب گوجه فرنگی :3 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش :1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید :2 قاشق غذاخوری
- آب :1/2 پیمانه
- روغن :2 قاشق غذاخوری
- شکر :1 قاشق چایخوری
- زنجبیل :1/2 قاشق چایخوری سرخالی
- زیره سیاه :1/2 قاشق چایخوری
- تخم گشنیز :1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز :1/2 قاشق مربا خوری
- نمک :به مقدار لازم
دستور تهیه سس باربیکیو:
روغن را داخل تابه ای بریزید و سپس رب را افزوده و کمی تفت دهید تا رنگ داده و از خامی دربیاید.
سپس بقیه مواد را افزوده و خوب هم بزنید تا یک سس یکدست و غلیظ حاصل شود.
نکات تکمیلی در مورد دنده کباب
دنده کباب جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
دنده کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .




چرا شرقی ها با چاپ استیک غذا می خورند؟
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”
10 اشتباه که هنگام طبخ استیک انجام می دهید
طرز تهیه استیک مزه دار شده با پیازچه
طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز
طرز تهیه کارنه آسادا (Carne Asada)
طرز تهیه “استیک با چاشنی سرکه و زیتون”
طرز تهیه استیک مغولی