
مواد لازم برای ذرت کاراملی
- پاپ کرن خرد شده: 7 تا 8 فنجان
- شکر قهوه ای: سه چهارم فنجان
- کره: 6 قاشق غذاخوری
- شیره ذرت: 3 قاشق غذاخوری
- جوش شیرین: یک چهارم قاشق مرباخوری
- وانیل: به میزان لازم
طرز تهیه ذرت کاراملی
فر را با حرارت 300 درجه سانتیگراد روشن کنید و دانه های پف نکرده ذرت ها را بعد از بو دادن جدا کنید و داخل سینی فر بریزید و در فر قرار دهید تا داغ شوند.
شکر را با کره و شیره ذرت با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیایند.
بعد از 5 دقیقه جوشیدن آن را از روی حرارت بردارید و در این مدت آنها را اصلا هم نزنید.
بلافاصله جوش شیرین و وانیل را به آنها اضافه کنید و این مواد را روی پاپ کرن های داغ شده در فر بریزید تا کاملا با کارامل آغشته شوند.
سپس دوباره در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید و 2 تا 3 بار آن را داخل فر هم بزنید.
تکه فویل بزرگی را با کره چرب کنید و پاپ کرن های کاراملی را روی آن پهن کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
این ذرت تا یک هفته در یخچال قابل نگهداریست.
نکات تکمیلی در مورد ذرت کاراملی
ذرت کاراملی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ذرت کاراملی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .