
آموزش فوق العاده و مرحله به مرحله تهیه “رب انار”
کد مطلب : 15850زمان مطالعه : 1 دقیقه
“رب انار” یکی از چاشنی های اصیل ایرانی می باشد که برای ترش یا ترش و شیرین نمودن انواع خوراکی ها بسیار مناسب است.
مواد لازم برای رب انار
- انار:به میزان لازم
طرز تهیه رب انار
انار را پس از شستن قاچ کنید و آن را دون کنید.
به این ترتیب که یک قاچ از انار را در دستتان برگردانید و با دست دیگر از روی پوست با پشت یک قاشق یا چاقو ضربه های محکمی به پوست انار بزنید و انار را به راحتی دون کنید.
سپس آب انار را بگیرید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
آب انار باید انقدر بجوشد تا کاملا غلیظ شود و مانند عسل سفت شود.
بعد آن را در ظرف یا شیشه های مورد نظر بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال نگه داری کنید.
نکات تکمیلی در مورد رب انار
رب انار جزو سس و رب میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .