رب انار
“رب انار” یکی از چاشنی های اصیل ایرانی می باشد که برای ترش یا ترش و شیرین نمودن انواع خوراکی ها بسیار مناسب است.

مواد لازم برای رب انار

  • انار:به میزان لازم

رب انار

طرز تهیه رب انار

انار را پس از شستن قاچ کنید و آن را دون کنید.

به این ترتیب که یک قاچ از انار را در دستتان برگردانید و با دست دیگر از روی پوست با پشت یک قاشق یا چاقو ضربه های محکمی به پوست انار بزنید و انار را به راحتی دون کنید.

سپس آب انار را بگیرید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

آب انار باید انقدر بجوشد تا کاملا غلیظ شود و مانند عسل سفت شود.

بعد آن را در ظرف یا شیشه های مورد نظر بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال نگه داری کنید. 

رب انار

نکات تکمیلی در مورد رب انار

رب انار جزو سس و رب میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .

رب انار ، طرز تهیه رب انار

4.553
این مطلب مفید بود ؟485
منبع : بخش آشپزی نمناک/ژ/ر
وبگردی