
مواد لازم برای رب فلفل
- فلفل قرمز تازه :5 کیلوگرم
- نمک :2 قاشق خوراک خوری
- روغن زیتون :به میزان لازم
طرز تهیه رب فلفل
فلفل های قرمز را بعد از شستن در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا به شکل پوره شود. سپس پوره فلفل را داخل سینی پهن کنید و به مدت 3 روز جلوی آفتاب قرار دهید تا آبش کشیده شود.
در طی این مدت باید هر روز آن را با قاشق چوبی هم بزنید ومراقب باشید تا کپک نزند .
بعد از اینکه کاملا آب رب کشیده شد به آن نمک بزنید و خوب هم بزنید و اجازه دهید یک روز دیگر هم در زیر آفتاب بماند.
رب بدست آمده را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و برای اینکه کپک نزند روی آن یک لایه ای روغن زیتون بی بو بریزید.
و برای هواگیری آن میتوانید شیشه رب را بدون اینکه آب به لبه شیشه بخورد در ظرف آب جوش قرار دهید و بعد در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد رب فلفل
رب فلفل جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



آموزش طرز تهیه “رب ازگیل” خانگی بسیار خوشمزه
طرز تهیه سس گوجه فرنگی در خانه با طعمی دلپذیر
راحترین روش برای تهیه “سس ارده” مقوی
طرز تهیه “سس پیتزا” به صورت خانگی با گوجه فرنگی
طرز تهیه “سس انبه” لبنانی مخصوص فلافل
“سس قارچ” را با این روش در خانه درست کنید!
دستور تهیه “سس بولونز” خوشمزه برای اسپاگتی
طرز تهیه سس تند مایونز چیپوتل در خانه