
طرز تهیه “ساندویچ مرغ بریان” با سسی معطر و استثنایی
مواد لازم برای ساندویچ مرغ بریان
- روغن کانولا :یک قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده :یک عدد بزرگ
- سیر له شده :3 حبه
- سس گوجه فرنگی :420 گرم
- رب گوجه فرنگی :¼ پیمانه
- آب :½ پیمانه
- سرکه سیب :½ پیمانه
- شهد یا عسل :5 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه ساندویچ مرغ بریانی
ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید ، سیر را له کرده و اضافه نمایید و تفت دهید. در ادامه رب گوجه و سس گوجه را افزوده و تفت دهید تا رنگ دهد.
در مرحله بعد سرکه ، شهد، آب و فلفل را افزوده و شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا سس غلیظ شده و جا بیافتد.
در این فاصله مرغ را ریش ریش کرده و به سس اضافه نمایید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر بپزد تا آب آن کشیده شده و مرغ طعم بگیرد.
داخل هر نان ساندویچ مقداری از مخلوط مرغ قرار داده و در صورت تمایل چند برگ کاهو و یا کلم خرد شده بریزید و با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ بریان
ساندویچ مرغ بریان جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .



طرز تهیه “قورمه مرغ هندی” خوشمزه
طرز تهیه مرغ برشته مراکشی بسیار خوشمزه
طرز تهیه کوبه مرغ خوشمزه خانگی
طرز تهیه “مرغ دودی” خوشمزه
خرید مرغ سالم با نکاتی که میخوانید
تمام بوی بد بوقلمون را با نمک بگیرید
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ در سریع ترین زمان
اشتباهات رایج در پخت مرغ خانگی که اکثرا نمی دانند