
مواد لازم برای درست کردن ساندویج میگو :
طرز تهیه ساندویج میگو :
میگوها را پس از تمیز کردن و شستن در ادویه مخلوط کنید و داخل ظرف در بسته قرار دهید.بعد ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
نان ها را برش دهید و مغز داخل آن را خالی کنید.
سس ها را به همراه آبلیمو مخلوط کنید .
تابه ی نچسبی را انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید ، مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.بعد فلفل های خلالی شده را داخل روغن تفت دهید.
بعد از تفت دادن فلفل ها ، آنها را در ظرف دیگری بریزید. کره را داخل همان تابه بریزید تا ذوب شود. سپس میگوهای مزه دار شده را داخل کره تفت دهید.
بعد از 5 دقیقه میگوها را از روی حرارت بردارید.
به اندازه 2 قاشق چایخوری از مخلوط سس و آبلیمو روی برش های نان ها بمالید و یک قاشق از فلفل دلمه ای تفت داده شده داخل نان ها بریزید و میگوها را روی آن بگذارید.
سپس بقیه سس را روی ساندویج ها ریخته و ساندویج ها را ببندید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ میگو
ساندویچ میگو جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
ساندویچ میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



طرز تهیه “ساندویچ میگو” ، یک ساندویچ ساده و متفاوت
طرز تهیه “سوپ ماهیچه” رژیمی مخصوص و عالی برای سرماخوردگی
طرز تهیه آش رشته مخصوص ماه رمضان برای افطار با بهترین دستور
طرز تهیه “تاگوی میگو” یک غذای خوشمزه مکزیکی
طرز تهیه “دسر توت فرنگی” خانگی مخصوص میهمانی ها
طرز تهیه “قلقلی هندی” در سس مخصوص
طرز تهیه “قلیه میگو” ویژه خوزستان
طرز تهیه “ساندویچ قارچ کبابی” خوشمزه و سریع