
سس ژاپنی برای سالادهای دریایی یا روی نودل استفاده می شود. روش تهیه “سس سالاد ژاپنی” را در آشپزخانه نمناک بیاموزید.
مواد لازم سس سالاد ژاپنی
طرز تهیه سس سالاد ژاپنی
پیاز خرد شده ، سرکه برنج ، روغن دانه انگور ، روغن کنجد ، پودر دانه خردل ، شکر ، سس سویا و نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف در دار بریزید و خوب هم بزنید تا نمک در آن حل شود.
بعد 2 قاشق غذاخوری آب به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید و نمک آن را تست کنید. سس آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد سس سالاد ژاپنی
سس سالاد ژاپنی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .



آموزش طرز تهیه “رب ازگیل” خانگی بسیار خوشمزه
طرز تهیه سس گوجه فرنگی در خانه با طعمی دلپذیر
راحترین روش برای تهیه “سس ارده” مقوی
طرز تهیه “سس پیتزا” به صورت خانگی با گوجه فرنگی
طرز تهیه “سس انبه” لبنانی مخصوص فلافل
“سس قارچ” را با این روش در خانه درست کنید!
دستور تهیه “سس بولونز” خوشمزه برای اسپاگتی 
طرز تهیه سس تند مایونز چیپوتل در خانه