
“سس مخصوص ماهی” سسی کم چرب، سالم و رژیمی که در اغلب نقاط دنیا برای سرو با ماهی سالمون استفاده می شود.
مواد لازم برای سس مخصوص ماهی:
- ترخون یا شوید خردشده:2 قاشق سوپخوری
- تربچه رنده شده :2 قاشق سوپخوری
- خامه کم چرب :¼ پیمانه
- آب لیموی تازه :2 قاشق سوپخوری
- پودر تازه فلفل :سیاه ¼ قاشق چایخوری
- نمک : ½ قاشق چای خوری
دستور تهیه سس مخصوص ماهی:
ترخون یا شوید ریز شده را با تربچه ، مقداری نمک ، پودر فلفل ، آب لیمو و خامه کم چرب با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند . سپس هنگام سرو سس را کنار غذا قرار میدهیم.
نکات تکمیلی در مورد سس مخصوص ماهی
سس مخصوص ماهی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .


آموزش طرز تهیه “رب ازگیل” خانگی بسیار خوشمزه
طرز تهیه سس گوجه فرنگی در خانه با طعمی دلپذیر
راحترین روش برای تهیه “سس ارده” مقوی
طرز تهیه “سس پیتزا” به صورت خانگی با گوجه فرنگی
طرز تهیه “سس انبه” لبنانی مخصوص فلافل
“سس قارچ” را با این روش در خانه درست کنید!
دستور تهیه “سس بولونز” خوشمزه برای اسپاگتی
طرز تهیه سس تند مایونز چیپوتل در خانه