
طرز تهیه سمبوسه اسفناج عربی
مواد لازم برای سمبوسه اسفناج عربی
- آرد : 4 پیمانه
- خمیر مایه : 2 قاشق غذاخوری
- شکر :1 قاشق غذاخوری
- نمک : 1 و 2/1 قاشق مرباخوری
- روغن نباتی : 4/1 لیوان
- شیر خشک : 6 قاشق غذاخوری
- آب داغ : 1 و 4/1 لیوان
- اسفناج : 1 و نیم کیلو(پخته و ریز شده)
- پیاز : 5 عدد ردنده شده
- سماق : 1 قاشق مرباخوری
- رب انار : 2/1 قاشق مرباخوری
- پودر دارچین : کمی
- روغن زیتون : 4/1 لیوان
- آبلیمو : 4/1 لیوان
طرز تهیه سمبوسه اسفناج عربی
ابتدا خمیر را آماده کنید ، برای این کار خمیر مایه ، آرد ، نمک ، شکر و شیر خشک را در کاسه بزرگی بریزید و مخلوط کنید. سپس آب داغ و روغن را کم کم افزوده و هم بزنید تا خمیر حاصل شود. خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس در یک پلاستیک قرار داده و برای نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کرده و حجم آن دو برابر شود.
در این فاصله اسفناج را پخته و خرد کنید ، پیاز را رنده کنید سپس در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید ، سماق ، دارچین ، نمک و رب انار را هم بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مواد را داخل صافی بریزید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود. حالا روغن زیتون را افزوده و مواد را کنار بگذارید.
روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار داده و با وردنه باز کنید. خمیر را به شکل دایره های مساوی برش بزنید. روی هر خمیر مقداری از مواد را قرار داده و کناره های خمیر را روی آن برگردانید.
فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود ، سینی را چرب کرده و سمبوسه ها را داخل آن بچینید و برای نیم ساعت در فر بپزید.
زمانی که سمبوسه ها طلایی و برشته شد ، آن ها را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با سس گوجه و یا سس کچاب میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سمبوسه اسفناج
سمبوسه اسفناج جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سمبوسه اسفناج را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



روش درست کردن “سمبوسه هندی” به صورت مرحله ای
طرز تهیه “سمبوسه رولی” با گوشت چرخ کرده مجلسی در منزل
“سمبوسه جنوبی” خوشمزه با دستور تهیه خاص
خوشمزه ترین دستور تهیه “خوراک رژیمی”
نکات مهمی که باید در تهیه “فلافل مدیترانه ای” رعایت کنید!
طرز تهیه سمبوسه خانگی مرحله به مرحله با عکس
طرز تهیه بابا غنوش - پیش غذای خوشمزه عربی
طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی