
طرز تهیه “سوپ گوجه فرنگی” خوشمزه و مجلسی
مواد لازم سوپ گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی متوسط:4 عدد
- کره:1 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط رنده شده :1 عدد
- آرد:1 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی :1قاشق غذاخوری
- آب گوشت :1 پیمانه
- ریحان تازه یا خشک :1 قاشق چایخوری
- جعفری تازه یا خشک :1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرزتهیه سوپ گوجه فرنگی
مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید تا بجوشد.بعد گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش بیندازید تا پوست گوجه ها راحت تر کنده شوند.
پوست گوجه ها را بعد از خنک شدن می کنیم و خرد می کنیم. بعد داخل همزن میریزیم تا پوره ای شکل شود.
در مرحله بعد کره را داخل قابلمه ای قرار میدهیم و روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. سپس پیاز رنده شده را درآن تفت می دهیم تا نرم و طلائی شود.
بعد آرد را اضافه می کنیم و 2 دقیقه ای هم می زنیم.بعد آرد رب گوجه را اضافه می کنیم و یکی دو دقیقه دیگر هم می زنیم.
در مرحله آخر گوجه های پوره شده را به همراه آب گوشت ، نمک و فلفل سیاه به بقیه مواد سوپ اضافه میکنیم و می گذاریم تا بجوش بیاید.
بعد از جوشیده شدن سوپ حرارت را کم کنید و بگذارید تا به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم پخته شود.
در هنگام سرو سوپ ریحان و جعفری را روی آن بریزید و سوپ را داغ میل کنید.
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
نکات تکمیلی در مورد سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
سوپ گوجه فرنگی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .



آموزش تهیه سوپ سه گوجه با روش ساده و عالی
طرز تهیه سوپ جو سفید و قرمز با شیر +نکات آشپزی
سوپی مخصوص سم زدایی بدن و کاهش وزن + طرزتهیه
دستور تهیه “سوپ گردن” خانگی خوشمزه و پر خاصیت
دستور تهیه یک سوپ فلفل دلمه ای رژیمی
دستور پخت سوپ سرد غذای روزهای گرم
طرز تهیه “سوپ تره فرنگی” با قلم گوساله
طرز تهیه “سوپ جو قرمز” به شکل رستورانی