
طرز تهیه تالیاتلی با ژامبون و کلم بروکلی
- کلم بروکلی:115 گرم
- ژامبون مرغ:50 گرم
- پنیر چدار:50 گرم
- شیر خشک آماده شده:1و 4/1 لیوان(300 میلی لیتر)
- تالیاتلی(نوعی پاستای پهن و نواری شکل):50 گرم
- نمک:بمیزان لازم
طرز تهیه تالیاتلی با ژامبون و کلم بروکلی :
کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچه های کوچک درآورید. ساقه های آنها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و پنیر چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید.
سپس تالیاتلی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند. کلم بروکلی ها را به شیر اضافه کرده و آنها را بمدت 10 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند.
ژامبون،پنیر چدار و نمک را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید.
درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از 24 ساعت مصرف کنید
نکته
برای آنکه بتوان شیر خشک را بصورت مایع درآورد باید هر 3 قاشق غذاخوری شیرخشک را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرد.
نکات تکمیلی در مورد تالیاتلی
تالیاتلی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
تالیاتلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



روز جهانی اسپاگتی و راز نامگذاری این روز
دستور تهیه ماکارونی با مرغ خانگی مرحله به مرحله
10 نکته ویژه برای پخت ماکارونی مجلسی خوشمزه
طرز تهیه مرحله به مرحله ماکارونی خوشمزه
دلایل گرانی ماکارونی و تن ماهی
طرز تهیه “ماکارونی و پنیر”
دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه
طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج