
آموزش تهیه شیرینی سنتی مارمالادی خانگی برای عید نوروز
مواد لازم برای درست کردن شیرینی مارمالادی
درست کردن شیرینی های خشک مانند شیرینی دانمارکی یا شیرینی پادرازی و از جمله همین شیرینی مارمالادی در خانه کار بسیار آسان تری نسبت به تهیه کردن شیرینی های تر می باشد ، بدین ترتیب سعی کرده ایم در قالب یک دستور تهیه برای شما بیان کنیم که چگونه می توان شیرینی مارمالادی خانگی را تهیه نمود.
مواد لازم برای شیرینی مارمالادی
- زرده تخم مرغ : 2 عدد
- آرد :225 گرم یا یک و نیم پیمانه
- کره نرم و خرد شده :185 گرم
- شکر :165 گرم
- پودر بادام :61 گرم یا نصف پیمانه
- رنده پوست لیموترش :1 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
- وانیل :1/4 قاشق چایخوری
- مارمالاد تمشک یا آلبالو :4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی مارمالادی :
فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. کره را با زرده تخم مرغ ، وانیل و شکر در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند.
بعد پودر بادام را به آنها اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید تا مایه شیرینی خمیری شکل شود.
از خمیر بدست آمده به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و در دستتان گردش کنید. سپس خمیر را با فاصله 5 سانتی متری از هم در سینی بچینید.
با نوک انگشت و یا دسته یک قاشق چوبی ، حفره کوچکی به پهنای یک و نیم سانتی متر و عمق یک سانتی متر روی هریک از شیرینی ها ایجاد کنید .
مارمالاد را با رنده پوست لیمو ترش مخلوط کنید و با یک قاشق چایخوری داخل حفرهای شیرینی بریزید .
سپس سینی شیرینی ها را داخل فر قرار دهید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه شیرینی ها بپزند .
بعد بگذارید تا شیرینی ها خنک شوند و بعد از سینی جدا کنید و در ظرف در بسته به مدت 3 هفته نگهداری کنید.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی مارمالادی
شیرینی مارمالادی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
شیرینی مارمالادی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .