مرغ تنوری با پاستا
در این مطلب نحوه پختن “مرغ تنوری ایتالیایی” با پاستا را به شما آموزش میدهیم. مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .

مواد لازم برای مرغ تنوری با پاستا :

  • سینه مرغ :1 عدد
  • پاستا کوچک :1 پیمانه
  • گوجه فرنگی :2 عدد
  • سیر:1 حبه
  • پیاز :1 عدد
  • پنیر پارمزان رنده شده :4 ق غ
  • پنیر موزارلا :1 پیمانه
  • جعفری خرد شده :2 ق غ
  • سوخاری نان :نصف پیمانه
  • کره :3 ق غ
  • روغن زیتون :نصف پیمانه
  • نمک و فلفل و ارگانو :به میزان لازم
مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا

طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا :

در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید .

مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .

روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید .

داخل گوجه فرنگی را خالی کرده گوشت آن را خرد کنیدبه علاوه پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند .

کاسه مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید .

حدود 30 دقیقه آن را در فر 180 درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود .

تهیه مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا

نکات تکمیلی در مورد مرغ تنوری ایتالیایی

مرغ تنوری ایتالیایی جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
مرغ تنوری ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

مرغ تنوری ایتالیایی ، طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا

4.4134
این مطلب مفید بود ؟11915
منبع : بخش آشپزی نمناک / ر
وبگردی