
آموزش تصویری طرز تهیه فریتاتا
طرز تهیه فریتاتای سبزیجات
آشپزخانه نمناک
طرز تهیه غذای خارجی
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت 18 دقیقه
مناسب برای 6 نفر
مواد لازم:
روغن زیتون 2قاشق غذاخوری
برنج پخته ( در صورت تمایل می توانید از برنج قهوه ای استفاده کنید ) 1 فنجان
تخم مرغ 4 عدد
سفیده تخم مرغ 6 عدد
شیر 1/4 فنجان
سویا سس 2 قاشق غذا خوری
قارچ 150 گرم
هویج خرد شده 70 گرم
پیازچه خرد شده 5 ساقه کامل
سس تند به مقدار لازم
طرز تهیه:
فر را روشن کرده و با درجه حرارات 325 درجه فارنهاید آن را گرم کنید.
داخل ماهی تابه روغن زیتون را حرارت دهید تا خوب داغ شود و سپس قارچ - هویج و پیازچه ی خرد شده را داخل ان تفت دهید تا کمی سبک شوند.
در یک کاسه تخم مرغ های کامل را با سفیده های خوب مخلوط کنید و سپس شیر - فلفل - سس سویا و سس فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
برنج را به محتویات ماهی تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط کرده و یکدست کنید.
فریتاتا را داخل ظرف مناسب ریخته و داخل فر قرار دهید .
مدت زمان مناسب پخت این غذا 15 الی 18 دقیقه است. فریتاتا یک غذای خوشمزه و کم کالری است و تقریبا با هر ذائقه ای می توانید ان را تهیه و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد فریتاتا
فریتاتا جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 18دقیقه میباشد .
فریتاتا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

_pics/طرز-تهیه-فریتاتای-سبزیجات.jpg)
_pics/طرز-تهیه-فریتاتا.jpg)
_pics/فریتاتای-سبزیجات.jpg)
_pics/فریتاتا.jpg)
فوت کوزه گری سبزی خورش قورمه سبزی
خواصی که شاهی را شاه سبزی خوردن میکند
“کوکو سبزی” : روش درست کردن همراه با نکات تکمیلی
راز و رمز درست کردن “همبرگر مرغ” با سبزیجات در فر
تکنیک های پخت “خوراک میگو با سبزیجات”
طرز تهیه “سالاد سبزیجات کبابی” با پنیر بز
طرز تهیه سالاد کلم بروکسل
آموزش فوق العاده لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا