
مواد لازم برای فیله مدالیون
- فیله گوساله :240 گرم
- آب پیاز :2 قاشق غذاخوری
- سس سویا :یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :100 گرم
مواد لازم برای سس
طرز تهیه فیله مدالیون
ابتدا گوشت را به چهار تکه مساوی تقسیم کرده و داخل یک ظرف در دار بریزید.
سپس نمک ، فلفل ، آب پیاز ، روغن زیتون و سس سویا را افزوده و خوب مخلوط کنید.
در ظرف را ببندید و برای 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید.
در این فاصله قابلمه ای بردارید و آب انگور ، آب آلبالو و آرد ذرت را بریزید و خوب مخلوط کنید.
سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید، گوشت ها را به سیخ زده و داخل روغن سرخ کنید.
سیخ های گوشت را داخل ظرف مورد نظر بچینید و سسی را که آماده کرده اید روی آن بریزید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد فیله مدالیون
فیله مدالیون جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
فیله مدالیون را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .



چرا شرقی ها با چاپ استیک غذا می خورند؟
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”
10 اشتباه که هنگام طبخ استیک انجام می دهید
طرز تهیه استیک مزه دار شده با پیازچه
طرز تهیه استیک با سس چیلی و گشنیز
طرز تهیه کارنه آسادا (Carne Asada)
طرز تهیه “استیک با چاشنی سرکه و زیتون”
طرز تهیه استیک مغولی