
مواد لازم برای قارچ شکم پر :
- قارچ بزرگ :8 عدد
- ریحان خرد شده :2 قاشق سوپ خوری
- پیازچه :چند عدد ریز شده
- کدوی سبز :تعدادی نگینی شده
- هویج :تعدادی نگینی شده
- کرفس :یک ساقه ریز شده
- مغز نان فانتزی :یک پیمانه
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپ خوری
- پنیر چدار رنده شده :75 گرم یا سه چهارم پیمانه
- آب جوش : دو سوم پیمانه
- قرص عصاره مرغ :نصف قرص
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
دستور پخت قارچ شکم پر :
قارچ های بزرگ را انتخاب کنید و قسمت پایه آن را جدا کنید و آن را هم به صورت نگینی خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید تا داغ شود.
بعد قارچ خرد شده را به همراه کرفس ، پیازچه ، کدو و هویج خرد شده داخل روغن بریزید و چند دقیقه ای تفت دهید.
بعد از 5 دقیقه تفت سبزیجات ، مغز نان را به همراه رب گوجه فرنگی ، ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل به مخلوط تفت داده شده اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید.
قارچ ها را داخل یک ظرف گود که مخصوص فر باشد قرار دهید و مقداری از مواد تفت داده شده را داخل قارچ ها بریزید و روی قارچ ها را با پنیر رنده شده بپوشانید.
عصاره مرغ را با مقداری آب مخلوط کنید و داخل ظرف قارچ ها بریزید.
ظرف قارچ را در فر 221 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا قارچ ها پخته و پنیر روی آنها نیز آب شود.
نکات تکمیلی در مورد قارچ شکم پر
قارچ شکم پر جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
قارچ شکم پر را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



خواصی که قارچ صدفی را دوست داشتنی تر می کند
روش نگهداری قارچ از یک هفته تا یک سال
“سس قارچ” را با این روش در خانه درست کنید!
قارچ گانودرما ؛ ناشناخته ای با دنیایی از فایده
روش نگهداری طولانی مدت قارچ در یخچال و فریزر + آموزش
کشف 6 میلیارد قارچ قاچاق در استان گلستان
خواص قارچ و فواید آن برای سلامت ، زیبایی و لاغری
طرز تهیه “استیک مرغ با قارچ”