
“لبو پلو” یکی از غذاهای ایران عزیزمان است که در این فصل بسیار دلچسب خواهد بود. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم برای لبو پلو
طرز تهیه لبو پلو
لبوی پخته شده را پوست بگیرید و به صورت دلخواه خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن پیاز سرخ شده را با مرغ و مقداری نمک و فلفل تفت دهید .بعد اسفناج ها را داخل آن بریزید و مخلوط کنید.
قابلمه ای مناسب برای دم کردن برنج انتخاب کنید و برنج و مواد تفت داده شده را به صورت لایه به لایه داخل آن بریزید و در لایه آخر روی قسمتی از برنج سفید را زعفرانی کنید و لبوها را برای اینکه داخل برنج له نشود جداگانه روی لایه ها بگذارید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا برنج به آرامی دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد لبو پلو
لبو پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لبو پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .