لبو پلو
“لبو پلو” یکی از غذاهای ایران عزیزمان است که در این فصل بسیار دلچسب خواهد بود. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.

 مواد لازم برای لبو پلو

  • مرغ پخته و خرد شده : 1/2 مرغ
  • لبوی پخته و خرد شده : 4 عدد
  • اسفناج پخته شده : 100 گرم
  • برنج آبکش شده : 3 پیمانه
  • پیاز سرخ شده : یک عدد
  • زعفران : یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و روغن : به میزان لازم
غذاهای ایرانی

طرز تهیه لبو پلو

لبوی پخته شده را پوست بگیرید و به صورت دلخواه خرد کنید. 
 تابه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن پیاز سرخ شده را با مرغ و مقداری نمک و فلفل تفت دهید .بعد اسفناج ها را داخل آن بریزید و مخلوط کنید.
لبو پلو
قابلمه ای مناسب برای دم کردن برنج انتخاب کنید و برنج و مواد تفت داده شده را به صورت لایه به لایه داخل آن بریزید و در لایه آخر روی قسمتی از برنج سفید را زعفرانی کنید و لبوها را برای اینکه داخل برنج له نشود جداگانه روی لایه ها بگذارید  و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا برنج  به آرامی دم بکشد.

نکات تکمیلی در مورد لبو پلو

لبو پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لبو پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

لبو پلو غذایی متفاوت برای پذیرایی های شیک همراه با طرز تهیه

4.116
این مطلب مفید بود ؟133
منبع : بخش آشپزی نمناک/ک.ک
برچسب :
وبگردی