
طرز تهیه “ماهی پومپانو” هندی بسیار خوشمزه و راحت
مواد لازم ماهی پومپانو هندی
طرز تهیه ماهی پومپانو هندی
ابتدا کاسه کوچکی بردارید و چاشنی زنجبیل، سرکه، فلفل قرمز تند، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را با هم مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
ماهی را به شکل استیک تکه کرده و در یک ظرف پیرکس بچینید، سس را روی ماهی بریزید و خوب ماساژ دهید تا همه جای آن به سس آغشته شود.
ماهی را یک ساعت تا یک شب داخل یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد، هر چه بیشتر بماند لذیذ تر خواهد شد.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید ، بعد از اینکه داغ شد ماهی را از سس خارج کرده و داخل روغن سرخ کنید.
هر دو طرف ماهی را بخوبی سرخ و برشته کنید، سپس در ظرف سرو بچینید و در صورت تمایل با چند برش لیمو و پیاز تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ماهی پومپانو
ماهی پومپانو جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
ماهی پومپانو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



دستور پخت “پوره بادنجان هندی” خوشمزه
طرز تهیه شاهی پنیر Shahi Paneer ( پاکستانی - هندی )
درست کردن پودینگ به سبک هندی به همراه طرز تهیه
نکات مهم در تهیه حلوای گاجار هندی
“بریانی هندی” تنوعی فوق العاده خوشمزه با مرغ
طرز تهیه “مرغ بلوطی” با سس خوشمزه و ساده
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
طرز تهیه استیک هندی با سالاد پنیر