
طرز تهیه ماکارونی با طعم ریحان
مواد لازم برای ماکارونی با طعم ریحان
- بادمجان:یک عدد
- روغن زیتون:به میزان لازم
- سیر ریز خرد شده:4حبه
- ماکارونی:400گرم
- ریحان تازه:یک مشت
- گوجه فرنگی خرد شده:400گرم
- سرکه:یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل:به میزان لازم
- پنیر پارمیزان رنده شده:60گرم
طرز تهیه ماکارونی با طعم ریحان
ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آب کش کنید.در این فاصله بادمجان ها را با پوست(و یا بدون پوست) خرد کرده و کمی نمک بپاشید تا تلخی آن برود. سپس با مقداری روغن سرخ کنید.
بادمجان های سرخ شده را از تابه خارج کرده و سیر رنده شده را بریزید و تفت دهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده را بریزید و کمی تفت دهید، در ادامه ریحان و بادمجان را هم بریزید.
نمک و فلفل را اندازه کرده و سرکه را بریزید. و چند دقیقه اجاز دهید مواد با هم بپزد.
در مرحله بعد پاستا را افزوده و کمی تفت دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند. پاستا را در ظرف دلخواه بریزید و پنیر را روی آن بپاشید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ماکارونی با ریحان
ماکارونی با ریحان جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ماکارونی با ریحان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



روز جهانی اسپاگتی و راز نامگذاری این روز
دستور تهیه ماکارونی با مرغ خانگی مرحله به مرحله
10 نکته ویژه برای پخت ماکارونی مجلسی خوشمزه
طرز تهیه مرحله به مرحله ماکارونی خوشمزه
دلایل گرانی ماکارونی و تن ماهی
طرز تهیه “ماکارونی و پنیر”
دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه
طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج