
طرز تهیه “ماکارونی با گوشت” گوساله قیمه شده و پنیر
مواد لازم برای ماکارونی با گوشت و پنیر
- پاستا :450 گرم
- گوشت گوساله قیمه شده:220 گرم
- روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده :1 عدد
- گوجه فرنگی ریز خرد شده:220 گرم
- قارچ خرد شده :120 گرم
- شیر :1 پیمانه
- پنیر پارمژان رنده شده :4 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- کره :1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ماکارونی با گوشت و پنیر
ابتدا گوشت ، پیاز و مقداری روغن را در تابه ای بریزید و روی حرارت تفت دهید ، بعد از اینکه سرخ شد کمی نمک و فلفل افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
در این فاصله پوست گوجه را گرفته و خرد نمایید ، سپس داخل مخلوط پیاز و گوشت بریزید و اجازه دهید با شعله ملایم مواد برای 10 تا 15 دقیقه بپزد.
در این فاصله پاستا را در قابلمه حاوی آب جوش بریزید و کمی نمک اضافه نمایید و طبق دستور روی بسته پاستا را پخته و آبکش نمایید.
بعد از اینکه گوجه و گوشت ها پخته شد، قارچ را خرد کرده و اضافه نمایید و برای چند دقیقه دیگر مواد را بپزید.
حالا پاستا را روی سس گوجه و گوشت بریزید و خوب زیر و روی کنید تا با هم ترکیب شوند، سپس آن را در قالب مخصوص فر بریزید.
کره ، شیر و پنیر رنده شده را روی پاستا بریزید و آن را برای 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید.
نکات تکمیلی در مورد ماکارونی با گوشت
ماکارونی با گوشت جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ماکارونی با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



روز جهانی اسپاگتی و راز نامگذاری این روز
دستور تهیه ماکارونی با مرغ خانگی مرحله به مرحله
10 نکته ویژه برای پخت ماکارونی مجلسی خوشمزه
طرز تهیه مرحله به مرحله ماکارونی خوشمزه
دلایل گرانی ماکارونی و تن ماهی
طرز تهیه “ماکارونی و پنیر”
دستور تهیه “ماکارونی با سویا” خانگی خوشمزه
طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج