
نحوه درست کردن “مربای آلو قرمز” بسیار ساده و دلچسب
مواد لازم برای مربای آلو قرمز
- آلوی قرمز درشت و سفت : 2 کیلو
- شکر :2 تا 5/2 کیلو
- آبلیمو :یک قاشق غذاخوری
- زعفران آبگرفته : یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه مربای آلو قرمز
آلو ها را تمیز کنید و دم آن را در بیاورید و بشوید ، سپس در یک ظرف آب را به جوش بیاورید و آلوها را داخل آن بریزد و سریع بیرون بیاورید فقط در حد یک جوش خوردن.بعد آلوها را در صافی خالی کنید و بلافاصله پوست آن را بگیرید.
سپس لابه لای آن شکر بریزید و حدود 36 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر در آلوها حل شود و آلو آب بیندازد. بعد حدود یک ونیم لیوان آب داخل ظرف آلوها میریزیم و روی حررت قرار میدهیم .قبل از داغ شدن آب ،آلوها را از آب بیرون بیاورید تا شربت بجوشد و غلیظ شود.
بعد از قوام آمدن شربت ، آلوها و آبلیمو را در آن بریزید و تا دو ،سه جوش زد حرارت را خاموش کنید و پس از سرد شدن در شیشه تمیز و خشک بریزد و در جای سرد قرار دهید.
نکات تکمیلی در مورد مربای آلو قرمز
مربای آلو قرمز جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای آلو قرمز را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .