مربای زرشک
برای درست کردن مربای زرشک خوشمزه در خانه ابتدا زرشک را پاک کرده و کاملا شستشو دهید و حدود ده دقیقه تا یک ربع زرشک را در آب سرد قرار دهید تا خاک های چسبیده شده به زرشک کاملا به وسیله اب شسته شود...

مواد لازم برای مربای زرشک

  • زرشک:ا لیوان
  • شکر:1ونیم لیوان
  • وانیل:کمی

 مربای زرشک

طرز تهیه مربای زرشک

زرشک ها را پس از تمیز کردن و شستن به مدت 10تا 15 دقیقه در آب سرد بریزید تا خاک و گل و لای آن گرفته شود.

بعد آن را داخل صافی بریزید تا آب آن کاملا کشیده شود و زرشک خشک شود.

زرشک را در یک ظرف بریزید و لا به لای آن شکر بریزید . بعد ظرف را به همان شکل به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید .

 بعد از مخلوط شدن شکر و زرشک آن را روی حرارت  ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.

و و قتی یکی دو جوش خورد از روی حرارت بردارید و به اندازه نوک قاشق چایخوری به آن وانیل اضافه کنید و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظرتان بریزید.و در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی در مورد مربای زرشک

مربای زرشک جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مربای زرشک را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .

مربای زرشک ، طرز تهیه مربای زرشک

4.6153
این مطلب مفید بود ؟14211
منبع : بخش آشپزی نمناک/ژ/ر
وبگردی