طرز تهیه “مرغ زنجبیلی” با بادام ،یک وعده سبک و رژیمی
مواد لازم مرغ زنجبیلی با بادام
- سینه مرغ :2 عدد (800 گرم)
- ترشی انبه :½ پیمانه
- بادام :¼ پیمانه
- آب مرغ:¼ پیمانه
- زنجبیل تازه :¼ پیمانه
- پودر فلفل سیاه : ¼ قاشق مرباخوری
- پیازچه بزرگ :4 عدد (6 عدد کوچک)
- روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
- سرکه انگور :2 قاشق مرباخوری
- پودر گشنیز :2 قاشق مرباخوری
- سیر رنده شده :1 قاشق مرباخوری
- زنجبیل تازه آسیاب شده :1 قاشق مرباخوری
- نمک:1 قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ زنجبیلی با بادام
ابتدا سینه مرغ را به شکل نوارهای باریک خرد کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید.
نمک ، فلفل ، سرکه ، یک ق روغن زیتون ، زنجبیلآسیاب شده و پودر گشنیز را روی مرغ های خرد شده بریزید و مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مزه دار شود.
در این فاصله پیازچه و زنجبیل را خرد کرده و با بقیه روغن زیتون تفت دهید، سپس مرغ های مزه دار شده را افزوده و تا جایی که کاملا پخته شود تفت دهید.
در آخر انبه خرد شده را با سیر رنده شده و آب مرغ مخلوط کرده و داخل تابه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید تا جا بیافتد.
خوراک مرغ زنجبیلی را در ظرف پذیرایی بکشید و بادام ها را کمی تفت داده و روی آن بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ زنجبیلی
مرغ زنجبیلی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
مرغ زنجبیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .



طرز تهیه “قورمه مرغ هندی” خوشمزه
طرز تهیه مرغ برشته مراکشی بسیار خوشمزه
طرز تهیه کوبه مرغ خوشمزه خانگی
“خوراک مرغ چینی” و سبزیجات به سبک چینی ها
طرز تهیه “مرغ دودی” خوشمزه
خرید مرغ سالم با نکاتی که میخوانید
تمام بوی بد بوقلمون را با نمک بگیرید
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ در سریع ترین زمان