
طرز تهیه “مرغ فلورنتین” یک غذای کامل و مملو از پروتئین
مواد لازم مرغ فلورنتین
- سینه مرغ بدون استخوان :4 عدد
- آرد :¼ پیمانه
- اسفناج :230 گرم
- کره :6 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی :3 پیمانه
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- پنیر موتزارلا قطعه قطعه شده :4 تک
طرز تهیه مرغ فلورنتین
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید ، سپس خرد کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و 4 قاشق کره بریزید تا گرم شود ، تکه های مرغ را داخل تابه با کره سرخ کنید تا طلایی شود.
در این فاصله اسفناجی را که از قبل شسته و خرد کرده اید را به همراه دو قاشق باقی مانده کره در تابه ای تفت دهید تا نرم شده و آب آن کشیده شود.
در این مرحله کمی نمک و فلفل به اسفناج ها بزنید تا طعم بگیرد ، سپس روی هر تکه مرغ سرخ شده یک قاشق اسفناج ریخته و یک ورق پنیر قرار دهید.
سس گوجه فرنگی را اطراف مرغ ها بریزید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای 6 تا 7 دقیقه همه مواد با هم پخته و پنیر آب شود.
مرغ فلورنتین آماده است ، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و میل بفرمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ فلورنتین
مرغ فلورنتین جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
مرغ فلورنتین را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



طرز تهیه “قورمه مرغ هندی” خوشمزه
طرز تهیه مرغ برشته مراکشی بسیار خوشمزه
طرز تهیه کوبه مرغ خوشمزه خانگی
طرز تهیه “مرغ دودی” خوشمزه
خرید مرغ سالم با نکاتی که میخوانید
تمام بوی بد بوقلمون را با نمک بگیرید
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ در سریع ترین زمان
اشتباهات رایج در پخت مرغ خانگی که اکثرا نمی دانند