
طرز تهیه “مرغ کاچیاتوره” یک غذای ایتالیایی بسیار آسان
مواد لازم مرغ کاچیاتوره (Chicken Cacciatore)
- مرغ خرد شده:یک کیلو و نیم
- کنسرو گوجه فرنگی :800 گرم
- هویج خرد شده :1 عدد
- ساقه کرفس خرد شده:1 عدد
- پیاز متوسط خرد شده :1 عدد
- سیر ریز شده:4 حبه
- آویشن تازه :3 ساقه
- سرکه قرمز:1/3 پیمانه
- جعفری تازه ساتوری شده :¼ پیمانه
- آرد گندم :¼ پیمانه
- روغن زیتون :¼ پیمانه
- برگ بو :3 عدد
- نمک :¼ 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه :¾ قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ کاچیاتوره (Chicken Cacciatore)
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، تکه های مرغ را ابتدا با نمک و فلفل مزه دار کرده و سپس داخل آرد بغلطانید و سرخ نمایید.
یک عدد پیاز متوسط را در تابه دیگر تفت داده و سرخ کنید، سیر را رنده کرده و با پیاز تفت دهید.
هویج ، کرفس و آویشن را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید و تفت دهید، در همین حین گوجه ها را رنده کرده و بریزید.
بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و مرغ سرخ شده ، سرکه و برگ بو را اضافه نمایید،
خوراک را برای 40 تا 45 دقیقه با شعله کم بپزید تا جا بیافتد ، هر ازگاهی آب آن را چک کنید اگر کم بود کمی اضافه نمایید.
در 5 دقیقه آخر پخت جعفری را افزوده و برگ بو ها را از خوراک بیرون آورید، خوراک را در ظرف مورد نظر بکشید و با نان یا برنج میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ کاچیاتوره
مرغ کاچیاتوره جزو غذای ملل - ایتالیایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مرغ کاچیاتوره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .



اشتباهات رایج در پخت مرغ خانگی که اکثرا نمی دانند
خرید مرغ سالم با نکاتی که میخوانید
طرز تهیه “قورمه مرغ هندی” خوشمزه
طرز تهیه مرغ برشته مراکشی بسیار خوشمزه
طرز تهیه کوبه مرغ خوشمزه خانگی
طرز تهیه “مرغ دودی” خوشمزه
تمام بوی بد بوقلمون را با نمک بگیرید
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ در سریع ترین زمان