
مواد لازم برای موس میوه ای
موس میوه ای خانگی
طرز تهیه موس میوه ای
ابتدا 5 گرم ژلاتین را در یک ظرف مناسب بریزید و آن را با 30 میلی لیتر آب مخلوط کنید.
مخلوط ژلاتین و آب را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده و مرتب هم بزنید تا دانه های ژلاتین بخوبی در آب حل شود.
ژلاتین حل شده را با 130 گرم سس میوه دلخواهتان مخلوط کنید
در مرحله بعدی خامه زده شده و مرنگ ایتالیایی را با هم ترکیب کرده و به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد به خوبی یکدست شود.
مایه موس را در ظرف های دسرخوری بریزید و برای تزیین از چند برش توت فرنگی و یا میوه دلخواهتان استفاده کنید.
موس را تا زمان سرو در یخچال نگهداری نمایید تا خنک شده و خودش را ببندد.
درست کردن موس میوه ای
نکات تکمیلی در مورد موس میوه ای
موس میوه ای جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
موس میوه ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


طرز تهیه “زبایونه” (zabaione) ؛ دسر تخم مرغی ایتالیایی
طرز تهیه آسانترین موس شکلات دنیا
طرز تهیه “کرم بروله شکلاتی”
آموزش درست کردن “موس لیمو پرتقالی” خوش طعم
طرز تهیه “کرم اسپرسو”
طرز تهیه “کرم باترمیلک” با توت فرنگی
آموزش کامل درست کردن دسر “موس قهوه”
طرز تهیه “کرم انجلیس” (Creme anglaise)